NAJČEŠĆA PITANJA

                                  

Znamo da ovo vrijeme velike neizvjesnosti ima ogroman utjecaj na naš život i želimo vas obavijestiti da činimo sve što možemo kako bismo pomogli našim kupcima. Više o tome što radimo možete saznati ovdje.

Svakodnevno se objavljuju nova mjesta i naporno radimo kako bismo osigurali veću dostupnost. 

Posebni termin dostave uvijek možete rezervirati tako da kontaktirate Samoposluga.eu korisnički tim za brigu o kupcima e-mailom na KorisnickaSluzba@Samoposluga.eu.

Odaberite kategoriju ili upotrijebite traku za pretraživanje da biste pronašli proizvod. Upotrijebite znak ‘+’ da stavite proizvod u kolica. Upotrijebite znak minus ‘-‘ da biste uklonili proizvod iz kolica. Ukupni broj narudžbi i broj proizvoda možete vidjeti u kolicima za internetsku kupnju.

Ne naplaćujemo odabir vašeg naloga za kupnju. Sama dostava se naplaćuje sa 50 kn na iznos narudžbe manji od 200kn, a za narudžbe preko od i preko 200 kn, dostava je besplatna.

Ne primamo uplate za vašu narudžbu dok ne odaberete cijelu narudžbu i dok ona ne prođe kroz naplatu. Ovo je obično dan isporuke. 

Dostavljamo svima koji imaju 18 i više godina. Ako naši vozači vjeruju da je netko maloljetan, i u skladu s “izazovom 25”, zatražit će uvid u vašu osobnu iskaznicu prije nastavka isporuke. Ovo je naše pravilo bez obzira na to postoje li stavke s dobnim ograničenjem ili ne.

Trenutno nudimo uslugu dostave na područjima Splita i okolice. Kada ukucate svoj poštanski broj utokom narudžbe, automatski će vam biti prikazano da li je dostava moguća na vašem poštanskom broju.  

Uvijek nam je cilj dostaviti na više područja, pa ako vaš poštanski broj nije onaj kojemu trenutno dostavljamo, molimo kontaktirajte Samoposluga.eu korisnički tim za brigu o kupcima e-mailom na KorisnickaSluzba@Samoposluga.eu te će mo razmotriti dosatvu na vaše područje.

Da, sve dok imate dozvolu vlasnika kartice i ažurirate adresu za naplatu tijekom završetka kupnje (checkout-a) kako bi se podudarala s adresom vlasnika kartice.

Ako mijenjate narudžbu, provjerite da ne postoji poruka s natpisom ‘Više nije dostupno’ za bilo koji proizvod jer će te proizvode trebati ukloniti iz kolica prije potvrde narudžbe. 

Ako imate problema s performansama web stranice ili aplikacije, zatvorite preglednik ili zatvorite aplikaciju i ponovo pokrenite uređaj. Možete isprobati i drugi uređaj. Ako i dalje imate problem, moguće je da imamo problem s radom web stranice. Ako možete pričekati, pokušajte ponovo kasnije, a u tom slučaju se ispričavamo zbog ovoga. Ako vam je potreban savjet, možete kontaktirati naš Samoposluga.eu korisnički tim za brigu o kupcima e-mailom na KorisnickaSluzba@Samoposluga.eu.

Kliknite ikonu kolica s desne strane stranice. Tada ćete vidjeti opciju za “Detalje o kolicima” – ako kliknete na to, otvorit će se zaslon pod nazivom “Moja kolica – izmjena i dopuna naloga”. Ovdje ćete imati mogućnost ukloniti proizvod, povećati ili smanjiti količinu ili dodati napomenu kupcu (na primjer, da navedete da želite samo smeđi kruh, ako vaš odabrani proizvod nije dostupan). Također postoji mogućnost poništavanja odabira okvira “Dopusti zamjenu”. 

Naša aplikacija djeluje nešto drugačije. Unutar odjeljka “Košarica” imat ćete mogućnost na vrhu zaslona isprazniti cijela kolica ili, za svaki proizvod, povećati ili smanjiti količinu ili dodati bilješku. Također možete poništiti odabir okvira “Dopusti zamjenu”. 

Da biste zatražili detalje o određenom proizvodu, idite ovdje.

asdasdasdasdasdasdasd